2023.02.03.,péntek
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Ma:17
Tegnap:60
Ezen a héten:301
Ebben a hónapban:149
Összesen:894940

Meghívó

Kedves Kollégák!

 

A Szervezőbizottság nevében tisztelettel meghívjuk szakmai rendezvényünkre, a XLII. Halászati Tudományos Tanácskozásra, melyet 2018. május 30-31-én tartunk a NAIK Halászati Kutatóintézetben, Szarvason.

 

A legújabb kutatási eredmények megismerése és megvitatása különösen fontos jelen időszakban, amikor az innovációra is jelentős források állnak rendelkezésre a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) keretében. A Halászati Tudományos Tanácskozás olyan fórum, amely hozzájárulhat a hazai innovációs folyamatok megerősítéséhez, illetve a MAHOP adta lehetőségek minél jobb kihasználásához. A „HAKI Napok” jó teret ad a hazai halászati tudományos műhelyek eredményeinek megismertetésére, illetve az információk és tapasztalatok megosztására. A rendezvény sikeréhez nélkülözhetetlen a halgazdálkodásban és a kapcsolódó szakmai területeken dolgozó szakemberek aktív személyes részvétele.

 

Reméljük, hogy idén is megtisztelik rendezvényünket akár előadóként, akár részvevőként! Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a XLII. Halászati Tudományos Tanácskozásra!

 

XLII. Halászati Tudományos Tanácskozás Meghívó