2018.03.22.,csütörtök
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Ma:9
Tegnap:88
Ezen a héten:299
Ebben a hónapban:3459
Összesen:647588

Meghívó

Meghívó

Kedves Kollégák!

 

A Szervezőbizottság nevében tisztelettel meghívjuk szakmai rendezvényünkre, a XLI. Halászati Tudományos Tanácskozásra, melyet 2017. június 14-15-én tartunk a NAIK Halászati Kutatóintézetben, Szarvason.

 

A legújabb kutatási eredmények megismerése és megvitatása különösen fontos jelen időszakban, amikor az innovációra is jelentős források állnak rendelkezésre a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) keretében. A Halászati Tudományos Tanácskozás olyan fórum, amely hozzájárulhat a hazai innovációs folyamatok megerősítéséhez, illetve a MAHOP adta lehetőségek minél jobb kihasználásához. A „HAKI Napok” jó teret ad a hazai halászati tudományos műhelyek eredményeinek megismertetésére, illetve az információk és tapasztalatok megosztására. A rendezvény sikeréhez nélkülözhetetlen a halgazdálkodásban és a kapcsolódó szakmai területeken dolgozó szakemberek aktív személyes részvétele.

 

Reméljük, hogy idén is megtisztelik rendezvényünket akár előadóként, akár részvevőként! Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a XLI. Halászati Tudományos Tanácskozásra!

 

XLI. Halászati Tudományos Tanácskozás Meghívó